Boka kören

1. Gospelbrunch

Vill du och din församling ordna brunch utan att behöva lyfta ett finger? Du har det inom räckhåll, för nu erbjuder vi i His Master’s Noise oss att duka upp ett dignande brunchbord i er regi, ackompanjerat av vår glada gospelsång. Ni står för utrymme och köksredskap, vi står för musik och mat. Om ni vill erbjuda era församlingsmedlemmar en rivstart på farsdagen, morsdagen eller vändagen, mota vintertröttheten i grind en mörk decembersöndag eller berika seminariet, konferensen eller den vanliga gudstjänstsöndagen, tveka inte att kontakta oss! För att kunna arrangera brunchen ber vi er vänligen om förhandsanmälningar av minst 20 personer.

2. The Noisettes

Planerar ni ett evenemang eller en förrättning med rum för en musikalisk energiinjektion? Eller behöver er gudstjänst ett jublande glatt inslag? Isåfall står His Master’s Noise till er tjänst! Med en mindre grupp på 12–16 personer tar vi plats på scen såväl som i kor och delar med oss av vårt glada budskap till piano-ackompanjemang.

3. Party med Noise

Vill ni se taket lyfta på er firmafest? Vill ni uppleva en musikalisk energikavalkad under er rekreationsdag? Eller vill ni överraska 50-åringen med ett buller och bång utan dess like? Inga problem, det ordnar vi! Hyr in en mindre del av kören och ni kan vara säkra på att er tillställning blir en festlighet utöver det vanliga.

4. Konsert med Noise

En mindre del av kören låter lite futtigt, tänker ni… Då kommer vi med hela härligheten, säger vi! Om er församling eller förening vill arrangera en konsert med hela His Master’s Noise och band ställer vi förstås mer än gärna upp. Intäkterna går direkt till er. Hela kören, tre musiker och en dirigent ingår i detta paket.

Bokningar och prisinformation

Boka önskat paket eller ställ eventuella frågor per e-post info.hismastersnoise(a)gmail.com eller genom att ringa vår dirigent Elna Romberg tel. 040 7166998.

Annons