Musiken

150421_dvd          HMNCD03_bookletv2

His Master’s Noises repertoar består av traditionell och afroamerikansk gospel – en genre som har sina rötter i den tidiga negro spiritual- och bluesmusiken och som kännetecknas av ett tajt groove, en hög energinivå, välklingande stämmor och en glädje som smittar av sig.

Förutom att regelbundet hålla konserter i Helsingfors och resten av Svenskfinland har HMN uppträtt i flera europeiska länder, bland andra Sverige, Tyskland och Holland. I november 2013 genomförde HMN en drygt två veckor lång turné i Sydafrika där kören uppträdde bland annat i kyrkan Regina Mundi i Soweto och i Drakensberg tillsammans med den världskända gosskören Drakensberg Boys Choir.

Kören har gett ut tre cd-skivor; Alive! (1992), All We Wanna Do (2003) och Depend On Him (2010) samt en dvd His Master’s Noise & By Grace – Live in Helsinki, som spelades in på körens 25-årsjubileumskonsert på Svenska Teatern i Helsingfors i maj 2013.

Är du intresserad av att köpa en skiva? Beställ en skiva genom att skicka e-post till info.hismastersnoise@gmail.com . Ange vilken skiva du önskar köpa, ditt namn och din postadress.

Våren 2020 släppte HMN en musikvideo på grund av  COVID-19 situationen som inte tillät normala övningar eller vårkonsert.

Låt : My Life Is In Your Hands av Kirk Franklin.

Från och med augusti 2020 hittar man även skivan Depend On Him (2010) på Spotify.

Annons